Concert de Nadal de l'Agrupació Cor Madrigal 2018


  • Data: diumenge 16 de desembre de 2018
  • Hora: a les 12:00
  • Lloc: Teatre de Sarrià
  • Adreça: C/ Pare Miquel de Sarrià, 8, Barcelona
  • Preu: 8€ entrada general / 4€ menors de 12 anys

Bookmark and Share

Com cada any l’Agrupació Cor Madrigal celebra el Nadal amb el tradicional concert, en què participen tots els cors de l’Agrupació: Cor Madrigal, L’Esquellerinc, Cor Albada, Cor Ariadna i Cor Signum.

La trobada nadalenca d’enguany versarà especialment sobre el Stille Nacht, el nostre entranyable Santa Nit, tot rememorant el 200 aniversari de la seva composició i primera interpretació, en la Missa del Gall de l’Església Parroquial de Sant Nikolaus del poblet austríac d’Oberndorf bei Salzburg. Per aquest motiu els cors interpretaran diferents harmonitzacions del Santa Nit.

Com és ja una tradició s’hi estrenarà una nova Nadala, en aquesta ocasió encarregada a Pau Castanyer. Enguany és una harmonització de ‘Esta nit és nit molt bella’, una nadala recollida l’any 1920 al Cançoner de Sant Feliu de Pallerols de Joaquim Sans i Quintana. Aquest recull consta de 180 cançons, totes elles apreses de cantaires locals. Aquest cançoner fou guardonat al concurs de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya l’any 1922.

Cor Madrigal de Barcelona. Si voleu contactar amb nosaltres aneu a Contacte.
Copyright 2009-2017. Fet amb Textpattern Disseny de Joan Chaparro amb fotografies de diversos autors