Actes de celebració del 60è aniversari del Cor Madrigal

27 de juny 2011

Bookmark and Share

Logo commemoratiu del 60è aniversari del Cor Madrigal

Benvolguts amics,

Ens omple de goig comunicar-vos que enguany el Cor Madrigal celebra el 60è aniversari de la seva creació per part de Manuel Cabero el 1951. Aquests 60 anys que ens fan sentir tan orgullosos s’han anat construint amb la voluntat de tots els que hi heu passat, i és per aquest motiu que us volem informar sobre un seguit d’activitats commemoratives que ens agradaria compartir amb vosaltres.

La primera fita serà el divendres 1 de juliol, a les 20:30h. Coincidint amb la data de presentació del Cor Madrigal l’*1 de juliol del 1951*, el cor actual dirigit per la seva titular des del 1993, Mireia Barrera, oferirà un concert dins del I Cicle de Concerts Orfeó Català, en el qual interpretarà un repertori d’obres d’autor català. Les entrades tenen un preu d’entre 6 i 18 euros i es poden adquirir a través del web o a les taquilles del Palau de la Música, de dilluns a dissabte, de 10 a 21h; tel. 902 442 882 – fax. 93 295 72 08.

Seguidament el diumenge dia 3 de juliol a les 18h a l’Institut Llongueres (carrer Sèneca 22, Barcelona) ens trobarem per fer una celebració familiar del 60è aniversari a la qual estareu convidats tots els que formeu o heu format part del Cor. L’acte començarà a les 18:15h i inclourà, entre altres activitats i sorpreses, una petita audició de l’actual Cor Madrigal dirigit per Mireia Barrera i Manuel Cabero, i una cantada d’algunes obres per part dels cantaires i excantaires, tots dirigits per en Manuel. Us agrairem que confirmeu la vostra assistència trucant a Irene Cañada, coordinadora del Cor Madrigal, al mòbil 622 513 728 o bé enviant un correu a Irene Cañada irenecanadam@yahoo.es.

Oportunament us farem arribar informació d’altres activitats que durem a terme des del mes de setembre fins al desembre de 2011. Us animem, també, a fer-nos arribar els vostres suggeriments i comentaris a irenecanadam@yahoo.es perquè puguin ser tinguts en compte per part de la comissió del 60è aniversari.

Mireia Barrera, directora del Cor Madrigal
Montserrat Cortiella, presidenta del Cor Madrigal

Pròxims Concerts

Cor Madrigal de Barcelona. Si voleu contactar amb nosaltres aneu a Contacte.
Copyright 2009-2017. Fet amb Textpattern Disseny de Joan Chaparro amb fotografies de diversos autors